Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Deoarece protejează trunchiul plantei de agenți externi (căldură, frig, umiditate), pluta crează mediul de confort și siguranță a locuinței, dacă este utilizat în izolarea termică și acustică a acestuia. În natură, pluta face deja ceea ce ar trebui să facă pereții unei case bune: izolați din punct de vedere termic și creați o barieră acustică eficientă între interior și exterior. Acest material natural este:
- Natural
- Sănătos
- Non-toxic
- Biologic pur
- Inalterabil
- Rezistent la apă
- Respirabil
- Rezistent la trecerea timpului (pluta este singura scoarță de copac, ce nu putrezește niciodată)
- Durabil
- Ecologic
- Impact zero asupra naturii
De asemenea, izolarea unei locuințe cu plută, înseamnă un Super bonus de cel puțin 110%, deoarece crește eficiența energetică a unei clădiri cu două clase, astfel rezultând o scădere semnificativă a costurilor energetice.

Deoarece protejează trunchiul plantei de agenți externi (căldură, frig, umiditate), pluta crează mediul de confort și siguranță a locuinței, dacă este utilizat în izolarea termică și acustică a acestuia.

 

În natură, pluta face deja ceea ce ar trebui să facă pereții unei case bune: izolați din punct de vedere termic și creați o barieră acustică eficientă între interior și exterior.

 

Acest material natural este:

- natural,

- sănătos,

- non-toxic,

- biologic pur inalterabil,

- rezistent la apă,

- respirabil,

- rezistent la trecerea timpului (pluta este singura scoarță de copac, ce nu putrezește niciodată),

- durabil,

- ecologic,

- impact zero asupra naturii de asemenea,

- izolarea unei locuințe cu plută,

- înseamnă un superbonus de cel puțin 110%, deoarece crește eficiența energetică a unei clădiri cu două clase, astfel rezultând o scădere semnificativă a costurilor energetice.

Confort termic și fonic - într-un cuvânt: PLUTA